Politica de confidentialitate

FreshMix garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre FreshMix pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. . Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin formularul de mai jos.
 
FreshMix se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul freshmix.ro sunt transmise pe cale electronica, FreshMix nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, FreshMix va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
 
Informatiile furnizate catre FreshMix sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului FreshMix, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.
 
FreshMix nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Mai jos, puteți solicita ca datele dvs. personale colectate de acest site să vă fie trimise într-un e-mail.
Mai jos, puteți răsfoi serviciile care colectează datele dvs. personale pe acest site web. Verificați serviciile pe care doriți să le uitați. Aceasta va trimite o cerere administratorului site-ului web. Veți fi anunțat prin e-mail după ce ați terminat. "
WooCommerce
WooCommerce gathers data entered by users in shop orders
WP Comments
WordPress Comments are data entered by users in comments
WordPress Posts
WordPress posts author data
WP User Data
WordPress user data stored as user meta data in database
Mai jos, puteți trimite o solicitare de corectare a datelor de către administratorul site-ului web. Introduceți ceea ce doriți să fiți rectificat. Veți fi anunțat prin e-mail după ce ați terminat.
Mai jos, puteți răsfoi serviciile care se înscriu la buletine de știri. Verificați serviciile la care doriți să vă dezabonați. Abonamentul se va opri imediat.
Denumire cookie Tip cookie Prima sau Terța parte Poate fi blocat Sesiune sau Persistentă Timpul de expirare Scop
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_* Esentiale Terța parte Persistentă
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Analiza Terța parte Persistentă
_gat_gtag_UA_115629069_1 Esentiale Terța parte Persistentă 1527814411