#Freshmixro

Freshmix este activa pe piata din Romania inca din 2005 si tot de atunci a evoluat constant pana la a ajunge printre cei mai importanti furnizor de fructe si legume proaspete ai industriei horeca din orasele Bucuresti, Brasov, Calarasi, Fetesti, Pitesti, Ploiesti, Urziceni si Constanta.

Succesul pe care l-am avut de-a lungul anilor si faptul ca am reusit sa ne diferentiem de competitie s-a datorat faptului ca oferim o gama complexa de solutii si servicii de aprovizionare cu fructe si legume unitatilor de alimentatie publica.

Onoram comenzile ireprosabil, livram produse de cea mai buna calitate si, bineinteles, oferim partenerilor nostri cel mai bun raport calitate-pret.

Si, pentru ca ne-am dorit sa oferim si mai multe solutii viabile pentru bucatariile din industria HORECA, incepand din anul 2008 am deschis in orasul Afumati o linie de curatare, taiere si ambalare in vid a legumelor. Iar din anul 2009 ne-am completat gama de produse cu o varietate de legume conservate. Toate aceste servicii complementare sunt realizate la cele mai inalte standarde impuse de industrie si respecta cele mai stricte norme de calitate.

Astfel, compania noastra a reusit in tot acest timp sa dezvolte o retea de clienti fideli si sa sa evolueze intr-un domeniu vesnic competitiv precum cel al alimentatiei publice.

Plantate natural

Legumele si fructele din oferta noastra provin din culturi atent selectate si sunt perfecte pentru a fi consumate in orice moment al zilei!

Crescute cu grija

Ne bazam pe faptul ca atat fructele dar si legumele din oferta noastra sunt cultivate folosind cele mai atente modalitati.

Expertiza in agricultura

Experienta pe care am acumulat-o in timp ne ajuta sa oferim doar cele mai bune legume si fructe care satisfac cele mai exigente gusturi.

Rumenite de soare

Fructele si legumele cultivate natural, in cele mai bune conditii cuceresc de fiecare data prin gustul intens si aroma bogata.

Prospetime garantata

Prospetimea legumelor si a fructelor pe care le livram clientilor nostri este conditia de la care nu ne abatem niciodata.

Calitate de exceptie

Succesul nostru rezistent in timp se datoreaza faptului ca am oferit de fiecare data produse de cea mai buna calitate.

De ce noi!?

Pentru ca timpul petrecut in aceasta industrie ne recomanda. Pentru ca portofoliul de clienti castigati de-a lungul timpului ne recomanda.

Si pentru ca suntem o echipa de oameni devotati care nu au facut altceva decat sa isi perfectioneze serviciile de-a lungul timpului pentru a furniza cea mai competitiva oferta.